Gyakran ismételt kérdések

Tudj meg mindent a QProtection - Készülékvédelem, baleseti garancia szolgáltatásáról.

Bárhol vásárolt készülékre meg tudod kötni a védelmi szolgáltatást “biztosítást”. Ez lehet belföldön vagy külföldön vásárolt készülék. 

Új és használt készülékre. (maximum 2 éves korig) Apple (iPhone, iPad, Watch, Macbook), Samsung, Huawei, Xiaomi, LG, Honor, OnePlus, Sony, Google, Nokia, készülékekre, amelyek hibátlan, sérülésmentes és beázás mentes állapotban vannak.

Sajnos törött, hibás, vízkáros készülékre nem tudod megkötni a védelmi szolgáltatást. Azonban van lehetőség a készülék bevizsgálására és javítására. A javítást követően meg tudjuk rá kötni a készülékvédelmi szolgáltatást. Csak gyári vagy gyári minőségű alkatrésszel végezzük a javítást. Így tudjuk vállalni a készülékre a készülékvédelmi szolgáltatást. Ez miatt kérjük érdeklődj telefonon vagy e-mailben.

A készülékbiztosítást vagy másnéven készülékvédelmi szolgáltatást magánszemélyek és cégek egyaránt megvásárolhatják.

Mivel ez nem biztosítás, hanem egy baleseti garancia, így a cégünk a Millionstarter Befektető Társaság Bt nyújtja a védelmi szolgáltatást. Már 5 éve a piac kiemelt szereplői vagyunk és több mint 1500 magánszemélynek és cégnek nyújtottunk védelmi szolgáltatást eddig.

Természetesen nálunk is van önrész. A QProtection 75%-ot térít meg a javítás árából. Hidd el ez a legjobban kitalált okos védelem. Így a te önrészed csak 25%. És amit fontos megjegyeznünk, hogy nálunk nincs elutasítás. 

Kérünk, kár esetén az alábbi oldalon https://keszulekbiztositas.hu/karbejelentes/ töltsd ki az űrlapot. Kollégáink felveszik veled a kapcsolatot a keletkezett kár rendezése érdekében.

A készülékedre vonatkozó egyedi védelmi szolgáltatás szerződést, amely tartalmazza, hogy a szolgáltatás mely készülékhez kapcsolódik, milyen időszakra érvényes és mennyibe került – a QProtection-től kapott emailben fogod megkapni a fizetés után.

Kár esetén gyári minőségű javítás történik. Hivatalos szerviz partnerek javítják vagy cserélik a készüléket. Pl: iPhone / Apple Watch esetében sokszor készülékcsere van.

Rendőrségi bejelentést kell tenni majd a jegyzőkönyvet el kell nekünk juttatni. Ezután ha a kár jogos megkezdjük az új készülék beszerzését. 

Mikortól él a védelmi szolgáltatásom?

Megrendelés után a készülék bemutatása és a védelmi díj kifizetése után azonnal aktiváljuk a szolgáltatást.