fbpx

KIK VAGYUNK MI?

QProtection védelem: minden így kezdődött…

Helló, Bándli Renátó vagyok, a QProtection készülékvédelem megálmodója, szenvedélyes techfanatikus és több mint 7 éve sikeres sorozatvállalkozó. Bármelyik cégemről legyen szó, mindig valami ütőset és innovatívat próbáltam meg létrehozni, olyat, amire VALÓS igénye van az embereknek. Ez a QProtectionnel sem volt másképp…

Évekig vezettem egy győri Apple szerviz üzletet. Büszkén és örömmel állíthatom, hogy ez volt a No. 1 szerviz a városban – sőt, még más városokból is jöttek át hozzánk javíttatni. 5 év alatt 25 ezer ügyfelet szolgáltunk ki, ennek köszönhetően rengeteget láttam és tapasztaltam, többek között azt is, hogy melyek a leggyakoribb káresemények.

Teljes körű készülékvédelem: Apple (iPhone, iPad, Mac, Watch), Samsung, Huawei és Xiaomi "biztosítás"

Küldetésünk:

Egy átfogó piackutatás után, a statisztikák elemzésénél arra a következtetésre jutottam, hogy a készülékvédelmet kínáló cégeknél bizony bőven vannak hiányosságok. Ezekre a hiányosságokra és az emberek valós igényeire reagálva 2018-ban megalapítottam az iProtectiont.

  • CÉLUNK, hogy cégeknek és magánszemélyeknek védelmi szolgáltatást nyújtsunk új és használt eszközökre, a konkurenciánál jobb feltételekkel, lehetőség szerint kedvezőbb áron.
  • KÜLDETÉSÜNK, hogy nyugalmat garantáljunk és pénzt spóroljunk ügyfeleinknek. Szolgáltatásunk egyedülálló a piacon, Európában ez az első olyan készülékvédelem, ami online formában illetve használt készülékre egyaránt megköthető.

Nézzük meg, hogy pontosan miben is tudunk a segítségedre lenni

Valószínűleg nem tévedek, ha azt mondom, hogy a zsebedben lapuló mobiltelefonod a legdrágább technikai eszközöd (vagy maximum a második legdrágább). Ez a legtöbb embernél így van, a készülék ára nem ritkán 2-3 havi jövedelmüket is kiteszi. Ha a telefont leejted, vagy ne adj’ isten vízbe dobod, esetleg „magától” meghibásodik, az akár félhavi bevételedbe is kerülhet. Ha pedig ellopják, az még jelentősebb mértékű anyagi kárt jelenthet számodra.

Viszlát, méregdrága szervizelés! A megoldás a QProtection – baleseti garancia új és használt készülékre: teljes körű Apple (iPhone, iPad, Watch, Macbook), Samsung, Huawei, Xiaomi, Google és Nokia biztosítás.