Ügyintézési módok

Személyes ügyintézés partnereinknél – Ingyenes

Megrendelés után, partnereinknél előzetes egyeztetés után tudja bemutatni a készülékét. A bemutatást követően utalással tudja kifizetni a szolgáltatást, ami után kollégáink a szerződést és a számlát e-mailben küldi ki. A fizetés teljesítésével lép életbe a készülék védelmi szolgáltatás!

Fizetési módok: Banki átutalás, Simple Pay, Paypal

Banki Átutalás

Egyenlítse ki rendelését banki átutalással! Megrendeléskor egy elektronikus díjbekérő számlát küldünk, melyen megtalálja az átutaláshoz szükséges adatokat: bankszámlaszámunkat, valamint a megrendelési számot, amit a közlemény rovatban kérünk feltüntetni.
A védelmi szolgáltatás aktiválása és a szerződés kiküldése (e-mailben) az összeg beérkezését és a készülék bemutatását követően történik.
OTP számla számunk: 11713081-21456138-00000000

Paypal

Amennyiben rendelkezik PayPal regisztrációval, bankkártya adatai megadása nélkül vásárolhat készülék védelmi szolgáltatást.

A védelmi szolgáltatás aktiválása és a szerződés kiküldése (e-mailben) az összeg beérkezését és a készülék bemutatását követően történik. A számlát az összeg beérkezését követően e-mailben küldjük ki.